The Shows

The wONdErWOMANSHOW

De Concert-Show van top pianiste/zangeres Anke Prevoo, de therapianiste

The WonderWomanShow is een zeer entertainende show met gratis een stukje psychologie. Een show speciaal voor vrouwen over de meest herkenbare gekkigheden in een vrouwenleven. Maar ook zeer geschikt voor mannen!
Anke wisselt haar pianospel en de mooie liedjes op luchtige wijze af en vertelt over het ‘complimentencomplex’, de schuldklier, de opruim-ongelijkheid, broekjes met ingebouwde billen, de geschiedenis van de hoge hakken en de saaiste man ter wereld.
Herkennen, lachen, huilen en genieten, alles mag.

 

Ego XXL  – ’therapianiste’ over Narcisten

Alles over narcisten en de narcistische wereld van nu. Swingende, troostende en krachtige muzikale theatershow

Deze pianiste/zangeres presenteert een prachtige en entertainende show. Een mix van workshopachtige en schokkende items over narcisme en narcisten. Dit gevaarlijke fenomeen wordt steeds meer herkend en serieus genomen (denk aan Donald Trump, de MeToo-standen, graaiende bankiers, moordende echtgenoten). Ondanks dat wordt de invloed nog steeds ernstig onderschat.
In deze met stijl aangeklede show, laat Anke op een hoogwaardige manier vele muziekstijlen de revue passeren als Jazz, Ballads, Swing en Lounge. Anke filtert het narcisme genadeloos middels haar songteksten – vaak eigen composities – en pakkende anekdotes, filmbeelden en ervaringen van zangeressen die in hun leven ook te maken hebben gehad met het fenomeen narcisme. Zij geeft een blik in de (muzikale) levens van o.a. Aretha Franklin, Nina Simone en Lady Gaga.
De show is Luchtig, Troostend Oplossingsgericht, Emotioneel en ontzettend Swingend.

 

Key Ladies – Women at the piano

Anke Prevoo sings/plays Aretha Franklin, Nina Simone, Pia Beck, Lady Gaga en nog veel meer…..

 

Een programma vol met de mooiste, meest bijzondere en lekkerste songs van female singers/pianoplayers sinds het ontstaan van modern music.
Anke brengt dit programma geheel in haar eigen versie met genres als Blues, Swing, Boogie Woogie, Smooth Jazz en Lounge.
Key Ladies is doorspekt met veel jaren 60 feels en is een elegante en extravagante show die kan worden gebracht met korte parlando’s met opvallende statements, geheimen over de bekende singers/pianoplayers. Hoe was het/is het om als vrouw in deze wereld te werken, zijn er daar ook MeToo-standen?
Muziek zegt meer dan duizend woorden…
Voor de theaters kan het accent ook voor 50% op deze vertellingen liggen, omlijst met beamer-beelden en een meer uitgebreide lichtshow. Dit programma kan worden aangeboden als:  solo piano of met trio, of solo met orkestband.
Het past op elk festival, in clubs en events in hogere klasse. Prachtige aankleding, meerdere outfit-changes, high heels!

 

Pia is Back – Tribute show aan Pia Beck

De Jazz uit de fifties herleeft, BoogieWoogie, Swing, old school Entertainment. Anke Prevoo brengt de mooiste songs, het bekende repertoire van Pia Beck. Zij vertelt entertainende en bijzondere verhalen over het leven en de optredens van deze muzikante, een Nederlands icoon uit de vorige eeuw. Middels muziek, verhalen en videobeelden neemt Anke het publiek mee op een reis door het interessante leven van Pia Beck. Deze show kan als Clubshow of als theater-act worden gepresenteerd.

Jazz Trio – Sophisticated groove

Stijlvolle events overal in Europa worden omlijst met Anke Prevoo’s jazztrio. Van intiem loungy tot front-stage swing. 100% afgestemd op de sfeer. Entertainment-clusters in wisselwerking met gasten/publiek. Het trio speelde/speelt o.a. voor Porsche, Unicef, De Orde van Advocaten, en meerdere Europese Businessclubs. Wanneer het dak er helemaal af moet, is er een grotere bezetting met saxofoon en/of gitaar.Van alles shows is er een Jazzclub versie, en Festival-Edition. Ego XXL en Key Ladies zijn ook als workshop te boeken.

 

R.E.S.P.E.C.T. Key Ladies in Music

R.E.S.P.E.C.T. is een stijlvolle en sexy show over de bekendste Key Ladies at the piano,  speciaal voor events, festivals en clubs. Deze originele show heeft verrassende songs, strakke sextiesswing en intieme ballads van de grootste ‘singing pianoplayers’ als Aretha Franklin, Nina Simone, Carole King en Lady Gaga. Deze show is te boeken met het trio of  met orkestband.

 

Management & Exclusive Bookings:
TERRY Activiteitenbureau:  Terry Kruller van Nassau Dietz, 0031 6 53575710  management@ankeprevoo.com
Languages: Nederlands, Englisch, Deutsch, Italiano